Kjære beboere!

 

Høsten er for lengst hos oss, de fleste blomstene har fallert og trærne er straks tomme for blad. På tide med litt info og nytt fra styret.

 

Garasjeporter

Det er beboers ansvar å vaske av disse når det er nødvendig.

Nøkkel til å låse opp porter ved strømbrudd, har alle fått. Den lå i plastposen sammen med 2 portåpnere og en veiledning.

 

Dørsalg

I Kongsvinger er det ikke lov å gå på dørene å selge. For å kunne gjøre dette, må de ha en tillatelse fra Politiet. Spør derfor alle dørselgere om de har dette.

 

Ytterdør

Det anbefales å holde ytterdøren lukket, slik at små og store dyr ikke kommer inn i trappeoppgangen.

Husk at mellomdør skal være låst om kvelden/natten. Det er alles ansvar at dette blir overholdt. Sjekk gjerne! Kan hende den/de som pleier å låse ikke er hjemme, er syke e l.

 

Leiligheter på bakkenivå

Det er ikke tillatt å plante noe utenfor balkongen. Dette blant annet p g a drenering i grusen. Men sett gjerne ut planter som står i potter om dere ønsker.

 

Canal Digital

De fleste oppdaget vel at det var problem å komme inn på kanal 338 Østnytt lenge. Dette er ordnet.

Ingen skal betale noe for internett! Det er kun de som har forhøyet hastigheten som skal betale overskytende beløp selv. Vanlig hastighet kommer automatisk inn i husleien fra 01.01.2015.

Tjenesten ”start forfra” og ”arkivtjenesten” ligger ikke inne i det abonnementet vi har. Det er kun de som bestiller høyere internett-hastighet som får tilgang til dette.

 

Dekoderen tilhører leiligheten ved salg. Ny eier må selv ta kontakt med Canal Digital - tlf 06090. Før du ringer, ha da klart tidligere eiers navn, leilighetsnummer, kortnummer (kort sitter i dekoderen) og nummeret på internett-modemet.

 

Ring også 06090 om det er noe feil med signaler.

 

Ventilasjonsanlegg

Mange klager på at dette fungerer dårlig. Ta et vanlig papirark foran ventilen. Hvis dette henger fast, fungerer anlegget slik det skal. Men hvis det faller ned, er det noe feil.

 

Raking

Mange er flinke og raker utenfor blokkene, og det setter vi stor pris på J.

Hvis det følger ved grus eller annet, hører dette hjemme i restavfallet og kan kastes dit. Ellers henter vaktmester sekkene ved anledning. Men det kan ikke forventes at de skal bli hentet fort-løpende. De har jo andre arbeidsoppgaver også, samt et borettslag til de skal serve.

 

Valgkomitéen

Hvis noen vil være med å gjøre noe for borettslaget vårt og vil stille til valg neste generalforsamling, så vennligst ta kontakt med valgkomitéen v/Anne Margrethe Glorvigen, tlf 907 34 091.

 

Plast-søppel

Plast skal være renvasket og legges i egen sekk til dette bruk. Det blir hentet en gang pr måned (datoer står på oppslagstavlen i inngangspartiet).

 

VÆR SÅ SNILL – IKKE KAST DETTE I GLASS- OG METALLBE-HOLDEREN!

Der skal det bare være glass og metall som er renvasket. Dette skal gjenvinnes.

 

Vennligst følg Girs info som dere alle får jevnlig!

 

Er det lyspærer i oppgangene som trengs å skiftes, så ring vaktmesteren! Han kommer så fort han har mulighet.

 

Fra styret i Nedre Langeland I borettslag