Til beboerne i Odinsveg!

 

Lamper i inngangsparti

Dessverre er det oppdaget at lampekupler og pærer til lampene i inngangspartiene blir stjålet. Dette er kjedelig. Det må da innkjøpes pånytt, og dette medfører en unødvendig kostnad for borettslaget.

 

Generalforsamling

Fristen for innsending av saker til denne er nå utløpet. På generalforsamlingen er det kun dennes saker som skal behandles. Andre saker og spørsmål dere har, kan tas opp under ”kaffen”. Vi minner om datoen som er den 18.april kl 18 på Langelandhjemmet.

 

Salg av leililgheter

Det har vært 3 leiligheter for salg i vårt borettslag. Nå er alle 3 solgt. Vi ønsker de nye beboerne velkommen!

 

Snørydding/strøing

Styret har mottatt mye positiv tilbakemelding om utførelsen av dette i vinter. Det er veldig hyggelig å høre!

 

Plen og lekeområde

Så fort det blir bart og det tørker opp, vil grusen bli kjørt bort. Deretter starter vi med opparbeidelse av plenen. Nye husker og sandkasser vil bli innkjøpt.

 

Skifting av stoppekran

Styret har innhentet tilbud på utskifting av stoppekraner i leilighetene. Det blir da enkelt å stenge vanninntaket for enhver om uhellet skulle være ute.

 

 

 

Dette hører med til innvendig vedlikehold og må betales av bebeoer. Men ved å innhente felles tilbud, blir kostnaden lavere enn om hver enkelt skulle henvende seg. 

 

Pris pr leilighet blir kr 824 + mva, d v s kr 1 030.

 

Vi må få en skriftlig tilbakemelding snarest fra de som ønsker å bytte. Dette er da bindende. Vedlagt følger skjema for bestilling. Tidspunkt for arbeidet får dere beskjed om senere. Firmaet legger opp slik at de tar arbeidet fortløpende i blokkene.

 

Balkonger

I uke 15 kommer Balco/APM for å rette opp feil og mangler. Beskjedene vi har mottatt fra dere, vil bli overlevert dem.

 

Det vil også bli en 1-års befaring, og dit går det fort.

 

På grunn av en bekymringsmelding som er sendt til kommunen av beboer/e, verserer det en sak mellom kommunen og Forum arkitekter. Denne saken purres det på i disse dager.

 

Porttelefoner

Det har kommet mange ønsker om porttelefoner i blokkene våre. I disse dager innehenter vi tilbud på dette. Men da det er knapp tid fram til generalforsamlingen, får vi ikke tatt opp dette som sak der. Derfor kommer vi tilbake til dette senere.

 

HMS

Borettslaget har i disse dager gått inn på BevarHMS. Det er et nettbasert system hvor vi får forhåndsmelding på mail når noe skal utføres etter planen. Når det er utført, går vi inn og legger inn info om dette.

 

 

 

Så vil vi i styret ønske dere alle en riktig

 

God Påske !

 

 

 

Styret i Nedre Langeland I borettslag