Nytt og nyttig info til våre beboere!

Årets generalforsamling er avholdt. Det var hyggelig at så mange som 40 stk møtte fram! Referatet har dere mottatt kopi av.

Plen
Telen har nå gått, så det går an å begynne med opparbeidelsen av ny plen. Det vil bli lagt pukk ca en halv meter ut fra de nederste balkongene. Dette vil fungere som drenering samtidig som det blir enklere for vaktmesteren å kjøre gressklipperen. Dere på bakkenivå som ønsker å ha blomster utenfor deres balkong, kan sette ut kasser og/eller potter på denne pukken.

Utleie av garasje
Politiet har nok en gang funnet tyvgods i en av våre garasjer. Derfor henstiller vi til dere som vil leie ut garasje: dette må helst skje til andre beboere i borettslaget eller noen som dere kjenner godt til! Det er uansett innehaver av leiligheten som er ansvarlig for tilhørende garasje.
Likeledes oppfordrer vi dere til å ha garasjeportene lukket og låst til enhver tid.
Det går fint an å klatre over til nabogarasjer. Skjer dette fordi din port står åpen/ulåst, blir du ansvarlig for eventuelt hærverk eller annet.

Miljøhusene
Det ble gjort forsøk med å sette netting rundt huset mellom Odinsveg 5 og 7. Dette har gitt gode resultater med hensyn til at skjærer og andre holder seg unna, ikke drar utover søppel.
Derfor vil det samme bli gjort på de andre 3 miljøhusene også.

Minner om at det IKKE er lov å sette noe på gulvet i miljø-huset. Gir tar ikke med dette. Det må bortkjøres av andelseier sjøl.
Minner om at plastflasker og sprayflasker skal IKKE i glass- og metalldunkene!

Grilling
Nå som grillsesongen er kommet, minner vi om at det kun er tillatt med elektrisk grill på balkongene!

Felles vårrydding
Det vil bli arrangert innsamling av ting som skal kastes i år også. Det som skal kastes, settes ut i skråningen opp mot garasjene. Tid for utsetting er satt til uke 24. Oppslag med eksakt dato blir satt opp på oppslagstavlen.

Lyspærer
Når det er nødvendig med skifting av lyspærer og eventuelt andre ”småting” som må ordnes, vennligst ring vaktmester på telefon 951 73 522 kl 08.00 – 15.00.
Ved vannskader o l må Øyvind Melvold eller Morten Sønsterud-bråten på KOBBL kontaktes samt håndverker.

Raking
En hjertelig takk til alle dere som har vært behjelpelig med raking! Et minus for disse er at de tråkker i hundemøkk på plenen. Dette skal være unødvendig!
Dessuten er det viktig at det ikke følger sand og grus med i sekkene! Da må nemlig vaktmester tømme ut og sortere dette før avlevering.

Hjemmeside
Ta gjerne en titt innom vår hjemmeside! www.nedrelangeland1borettslag.no
Vi er en av de få borettslag på Kongsvinger som har en slik.


Så ønsker vi dere alle en fin 17.mai-feiring med flagg og hva dere ellers ønsker med dagen – og riktig God Pinse!


Styret i Nedre Langeland I borettslag







”En positiv tanke om morgenen,
kan forandre hele din dag!”