Kjære beboere!

 

Det er på tide å skrive litt igjen. Vi håper at alle har hatt en fin sommer, at dere har kunnet nyte en varm sommer og sol.

 

Ringeanlegg

Installasjon av ringeanlegg og hel-døgns låst mellomdør, går i skrivende stund mot slutten. Dette er noe mange av oss har ønsket i årevis, og vi håper nå at det vil fungere som det skal.

 

Og: døren skal være låse hele døgnet!

 

På ringetavla står kun leilighetsnr vårt. Men det er ikke noe stort problem da tilsvarende nr står på postkassa sammen med navnet vårt.

 

Betjening av panelet er enkelt. Det er kun 2 knapper som skal brukes. Det er de 2 nederste av de 3 på høyre siden. Den øverste lyser når det ringer på. Nr 2 trykker vi på for å svare. Nr 3 trykker vi på for å åpne mellomdør. Men vi må huske å trykke på nr 2 en gang til – dvs legge på slik at samtale fortsatt ikke går ut.

 

Nå blir det svært viktig at vi kun låser opp til de vi kjenner og som skal besøke oss. Å låse opp for noen som sier de skal til en annen i oppgangen, må ikke skje!

 

Mange etterlyser ringeknapp utenfor døra til bruk for de andre i oppgangen. Dette vil medføre en utgift på kr 2.390 + moms – til sammen kr 2.987,50, som blir hver enkelt andelseiers ansvar.

Eller man kan kjøpe en ringeknapp med trådløs mottager som man kan ta med rundt i leiligheten.

 

Søppelhusene

Her ser det forferdelig ut til tider. Søppelhenterne tar reagert og tatt bilder noen steder. De var ganske så oppgitt over tilstanden.

 

Hele esker slenges oppå papirbeholderne og tar opp plass for andre.

OBS: Brukte servietter og tørkepapir skal i restavfallet – det er IKKE rent papir til papirdunkene!

 

Det står mye utover gulvet. Her skal det ikke stå noe. Det eneste er restplastsekkene som settes ut på rett dato. Denne dato finner du på oppslagstavla.

Elektriske artikler, lyspærer, batterier, maling o l samt møbler må dere selv besørge bortkjørt.

Gå gjerne noen skritt lenger inn og kast i den beholderen det er minst i! Så slipper vi at en beholder er overfylt, de andre halve

 

Gjesteparkering

Som dere har oppdaget, er gjesteparkeringsplassene oppmerket på nytt. Dog er det ikke alle som forstår at man skal parkere inni den oppmerkede ruten, men opptar 2 plasser.

 

Vi har også fått kommentarer at mange ikke bruker sine garasjer men heller parkerer på gjesteparkering. Dette medfører at det kanskje ikke er plass til den som vil besøke oss.

Vennligst benytt garasjen!

 

Hvis dere får problemer med garasjeporten, kan vaktmester være behjelpelig.

 

Og vi minner om at garasjeporten til enhver tid skal være lukket! Sjekk at den går riktig ned før dere forlater området.

 

Mating av husdyr

Vi må igjen minne om at all mating av våre husdyr må skje innenfor lukkede dører!

 

Mating av fugler er fortsatt forbudt på vårt område.

 

Egenkontroll elektrisk anlegg/boligsjekken

Det sendes ut en sjekkliste for egenkontroll av det elektriske anlegget i leiligheten samt Boligsjekken. Dette er et ledd i vår HMS-kontroll. Vennligst besvar spørsmålene ærlig og snarest samt legg skjemaet i styrets postkasse i Odinsveg 15. Denne er nå flyttet slik at den henger til høyre rett innenfor inngangsdøra.

 

Så ønsker vi dere en fortsatt fin høst med mange soldager som kan nytes på balkongen!

 

Styret i Nedre Langeland I borettslag