Vi har nå kommet et godt stykke ut i 2015, og det er på tide med litt nytt fra oss i styret.

 

Generalforsamling

Årets generalforsamling vil finne sted den 21.mai 2015 kl 20.00 på Langelandhjemmet. Etter avsluttet møte vil det som vanlig bli en enkel servering.

Valgkomitéen ved Anne Margrethe Glorvigen eventuelt Asbjørn Haugen vil gjerne høre fra deg om du vil være med å gjøre en jobb for borettslaget som styremedlem!

 

Garasjeporter

Disse skal til enhver tid være lukket. Vi minner også om at hjulene på portene bør smøres. Smør samtidig hjulene til vinduslukene på balkongen.

Det er bra om dere tar snøen unna porten. Hvis ikke, kan det bli problemer med åpne/lukke porten p g a is. Vaktmesterne er takknemlig om dere ”sprer” snøen utover, slik at den ikke blir liggende i en haug.

 

Korttidsparkering utenfor inngangene

Styret har gått ut med at det er lov å parkere inntil 12 minutter for av- og på lessing. Dette viser seg å ikke være riktig.

Kongsvinger kommune tillater ikke at bilen parkeres og låses mens du f eks er oppe med varer. Et styremedlem fikk parkeringsbot på 500 kr mens vedkommende utførte en jobb for styret!

Det er lov å stoppe for å slippe noen av eller sette varer inn i gangen, men ikke stoppe og låse bilen!

Vi er lovet skriftlig info fra kommunen om dette, som vil bli kopiert og delt ut. Men som kjent tar ting tid når det skal noe ut fra offentlige etater.

 

Restavfall og miljøfarlig avfall

VÆR SÅ SNILL: ikke kast plastposer, restavfall og/eller brukt tørkepapir opp i beholderne for papir!

Batterier er funnet nederst i beholder for glass og metall. Dette er miljøfarlig avfall på lik linje med sparelyspærer, ledpærer! Disse lyspærene inneholder kvikksølv, som er helsefarlig å få i seg via luftveiene om de går i stykker.

Kiwi har egne kasser for å kaste slike batterier, lyspærer og sparepærer i! Det er gratis, heller ikke er det langt eller tungt å bære med seg.

 

Canal Digital

Beboer har opplevd at Canal Digital har ringt og tilbydd høyere hastighet på internett samt opplyst at de har godkjennelse fra styreleder om å ringe. Dette stemmer overhodet ikke. Vedkommende som ringte, visste heller ikke navnet på styreleder. Videre hadde han bedt om å få oppgitt personnummer. For all del: ikke oppgi personnummer til noen som helst ved slike telefonhevendelser!

Noter gjerne ned navnet på den dere snakker med hos Canal Digital.

Det er også noen som utgir seg for å være fra Microsoft som ringer rundt. Disse snakker engelsk og ringer fra anonymt nummer. Legg på straks!

 

Sikringsskap

Dere har alle fått tilbud på skifting av sikringsskap. Dette er ikke et påbud, men antagelig blir det pålagt alle å skifte med tiden. Det er opp til dere om dere vil skifte nå.

 

Innsamling til Ukraina

Følg med på ”TV2 hjelper deg” så får vi se hvor det vi avleverer havner!

 

Fra styret i Nedre Langeland 1 borettslag