Til våre beboere!


Plen
Som de fleste sikkert har fått med seg, er nå plenen vår ferdigplanert og nysådd. Det har tatt sin tid ettersom det var veldig mye stein på området. Men nå skal det bli bra når gresset vokser opp.
Men det er da veldig viktig at plenen får ligge uberørt, det vil si at ingen beveger seg utpå der! Kattene og fuglene får vi ikke stoppet, men de tråkker da heller ikke så hardt ned.
Når plenen er tilvokst, kommer det ny huske på plass samt 2 mindre sandkasser med lokk.

Sikringsskap
Brevet fra Nytrøen med tilbud om nye sikringsskap, har ikke vi i styret noe med. Dette har firmaet selv lagt i alle postkassene uten å kontakte styret. Vi har hatt kontakt med firmaet om dette.
Dog er det helt opp til hver enkelt å gjøre dette. Vedlikehold av sikringsskapet er beboers ansvar. Her og nå er det ikke påbudt å bytte til nye sikringer.
Men det er hver enkelt beboers ansvar å sjekke sikringene jevnlig, om de er varme eller løse.

Lys i garasjer
Strømmen har slått ut i en del garasjer jvenlig i det siste. Det beror antagelig på at noen har brukt noen form for verktøy i garasjen. Da slår sikringene ut, noe som igjen går ut over alle som skal inn i garasjen og av gårde til jobb eller annet.
Vi gjentar at det ikke er tillatt med bruk av annet enn motorvarmer og eventuelt støvsuger i kontaktene inne i garasjene!

Røyking i trappeoppgang
Vi har nok en gang fått tilbakemelding om røyking i trappeoppgang og på loft. Dette er strengt forbudt i alle fellesrom!
Dette både av hensyn til de som er allergiske og til brannfaren.

Utlufting fra leiligheten
Dette må foretas via egne vinduer og balkong!
Det er observert at noen lufter ut gjennom entredøren. Dermed kommer all matlukt etc ut i trappeoppgangen til ergrelse for de andre 9 leilighetene i oppgangen.
Vi gjentar også at det ikke er lov å riste noe utover balkong-rekkverket.

T-We dekoder
Noen opplever at denne ”henger seg” opp. Da er det kun å ta støpselet ut av kontakten, vente litt og så sette det inn igjen samt sette på dekoderen. Da skal det hjelpe.
Får dere andre problemer så ring Canal Digital på nr 06090 eller eventuelt gå inn på hjemmesiden til Canal Digital, logg deg inn på ”Min side”, og send så beskjed derfra.

Søppelsortering
Dette er det noen som aldri klarer å gøre riktig ifølge Girs bestemmelser. Plastflasker o l er fortsatt IKKE glass eller metall.
Dette bør vel alle nå ha fått med seg. Dere som sender barn ut med søppel, får fortelle disse hvordan det skal være. Ellers har vi vel inntrykk av at barna i dag er mer opptatt av miljøet enn mange voksne.

Blomsterbed
Det blomstrer vakkert i mange av blomsterbedene nå. All ære til dere som holder på og gjør det pent!

Sommer
I år kan vel ingen klage over at vi ikke har hatt sommervarme og sol. Mange beklager nok varmen om dagen, men alt tatt i betraktning så har vi atskillig flere dager i året med snø og kulde. Vi får nyte i skyggen.

Vi ønsker dere alle en fortsatt flott sommer!

Fra styret i Nedre Langeland I borettslag