Kjære beboere!

Høsten er forlengst over oss, og det er vel på tide med noen små og store nyheter og annet.

Ny trapp

Som vel de fleste har oppdaget, har det kommet trapp som går ned fra parkeringsplassen nederst i Odinsveg og til Trymsveg. Da slipper vi å gå hele runden når vi skal den kanten.

Bunnledninger

Dette er utsatt til utpå nyåret. Nærmere info kommer etter hvert.

Brannvegger loft

Her står og faller det fortsatt på kommunen. Det er søknadsplikt, og kommunen forhaster seg ikke med godkjenning.

Lås på mellomdør

Flere tilbud er innhentet. Men dette er en sak som må opp på generalforsamling ettersom det er noe nytt. Det er kun vedlikehold av bestående, som styret har myndighet til å sette i gang med.

I mellomtiden er det opp til dere selv i oppgangen å sørge for at døren blir låst om kvelden, hvis dere ønsker den skal være det. I dagens samfunn er det iallfall en trygghet.

Odinsveg

Som dere alle har merket i høst, så har endelig kommunen prioritert å oppgradere Odinsveg. Nå venter vi i skrivende stund på at asfalt skal bli lagt. En grøft gjenstår også, samt ferdigstillelse av kummene.

Utelys på garasjene

Endelig – etter mye venting og purring – har Eidsiva vært her og merket opp hvor ledningene går. Da kunne vi sette i gang med graving, og dette er nå gjort. I mellomtiden ble det litt problematisk å komme opp til garasjene, men dette måtte vi bare leve med for å få lys igjen. Nå er ledningene lagt, og det gjenstår å kobles til.

Leiligheter for salg

Her hos oss går leilighetene unna ganske raskt. De fleste er solgt etter første visning.

Glatt føre

Vinteren nærmer seg og da også det glatte føret. Vær forsiktig – både når du går og når du kjører! Vinterdekkene bør være på bilen nå.

Søppelhusene

Dette er et tema vi aldri blir ferdig med. I noen av husene ser det ut slik at mange nesten får magesår når de går dit.

I papiravfall ligger det: masse plast, poser med restavfall, klær, plast dørlister – i det hele tatt det meste. Pappesker blir ikke kuttet opp slik at de tar unødig plass for de andre som trenger den.

OBS: pizzaesker, brukt tørkepapir og servietter skal i restavfallet!

Og ingenting skal stå på gulvet! Vi ventet spent på om de ville ta med seg søppla sist de hentet papir.

Glass og metall er det heller ikke mange som vet hva er.

Plastsekker med plastavfall skal settes ut dagen før henting – d v s den datoen som står på lista på oppslagstavla i gangen.

Info: Det er lov å gå lenger inn i søppelhuset – 2. og 3. dunken er også for deg!

Vi er klar over at det er en del nye etter hvert som har flyttet inn i borettslaget vårt. Til dere vil vi bare minne om at her følges reglene til Gir – som står i heftet alle får i postkassa derfra.

Naboklager

Er det grunn til å klage på en nabo, er det enklest å ta dette opp direkte med vedkommende. Hvis det er alvorlige ting, er det selvsagt greit å involvere styret. Men det må da skje skriftlig. Og klagen må være undertegnet, slik at styret har en reell sak å ta opp.

Vi er klar over at det bor mange enslige i borettslaget vårt. Derfor er det fint om vi er litt oppmerksomme!

Vi skal ikke bry oss med hverandre men om hverandre, gjerne følge med om posten blir hentet, rullegardin er oppe eller lignende.

Mens vi venter på advent, ønsker vi dere en fortsatt fin høst!

Styret i Nedre Langeland I borettslag